Hoʻolālā puke
Hoʻolālā puke
ʻo Ka Mea Lawe Puaʻa

Pawspal

ʻo Ka Mea Lawe Puaʻa Mālama ʻo Pawspal Pet i ka ikehu a kōkua i ka mea nona ka holoholona e hoʻopakele wikiwiki. No ka manaʻo hoʻolālā Pawspal ka mea lawe puaʻa i hoʻoulu ʻia mai Space Shuttle i hiki iā lākou ke lawe i kā lākou mau puaʻa nani i nā wahi a lākou e makemake ai. A inā loaʻa iā lākou hoʻokahi holoholona hou, hiki iā lākou ke kau i kekahi ma luna a hoʻohui i nā huila ma lalo e huki i nā mea lawe. Ma waho aʻe o kēlā, ua hoʻolālā ʻo Pawspal me ka mea hoʻoheheʻe ea i loko e ʻoluʻolu no nā holoholona a maʻalahi hoʻi e hoʻopaʻa iā ia me ka USB C.

ʻōnaehana Lip

Xtreme Lip-Shaper® System

ʻōnaehana Lip ʻO Xtreme Lip-Shaper® System ka mea i hōʻike mua ʻia i ka ʻōnaehana pale hoʻolaʻa lip-home no ka maikaʻi o ka honua. Hoʻohana ʻo ia i kahi ala 300 mau makahiki kaila China he 'cupping' - i nā huaʻōlelo ʻē, suction - i hui pū ʻia me ka ʻoihana lip-shaper holomua e paio a hoʻonui i nā lehele koke. Hoʻokumu ka hoʻolālā i nā lehelehe hoʻokahi a me ka pāpālua a me nā lua o lalo e like me Angelina Jolie. Hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻonui i ka lehelehe kiʻekiʻe a lalo ʻole. Kūkulu ʻia hoʻi ka hoʻolālā ʻana e hāpai i nā kahe o ke kakaka o Cupid, hoʻopiha i nā lehelehe e hāpai ai i nā kihi o ka waha kahiko. He kūpono no nā kāne a pau.

ʻo Ka Pōkohu

Two spoons of sugar

ʻo Ka Pōkohu Ke hoʻokele ʻole ʻana i ke kīwī a inu paha, ʻaʻole ia no ka hoʻopale ʻana i ka make wai hoʻokahi. He hana ʻo ia a kaʻana a me ka hoʻoilina. ʻO ka hoʻohui ʻana i ke kō i kāu kīkī poʻo kīpī paha e like me ka maʻalahi e like me ka hoʻomanaʻo i ka helu a Roma! Inā makemake ʻoe i hoʻokahi kime honi a i ʻole a ʻelua a ʻekolu paha, pono ʻoe e koho i kekahi o nā helu ʻekolu i hana ʻia mai ke kō a mālama i loko o kāu inu wela / wela. Hoʻoikaika ʻia kahi hana hoʻokahi a me kou kumu. ʻAʻohe kīpē, ʻaʻohe ana ana, loaʻa ia mea maʻalahi.

ʻo Nā Kiʻī ʻīlio

PoLoo

ʻo Nā Kiʻī ʻīlio ʻO ka PoLoo kahi ʻōpiopio mau loa e kōkua i ke ʻīlio poo i ka maluhia, ʻoiai ke ʻano ka welo i waho. I ke kauwela o 2008, i kahi hoʻomaha hoʻomaha holoʻa me nā ʻīlio ʻohana 3 Eliana Reggiori, he moku holo moana, hoʻolālā ʻia ka PoLoo. Me kāna hoaaloha ʻo Adnan Al Maleh ua hoʻolālā i kahi mea e kōkua ai ʻaʻole wale nō i nā ʻīlio o ke ola, akā e hoʻomaikaʻi pū i kēlā poʻe nona ka ʻelemakule a maʻi ʻole a ʻaʻole hiki ke puka i waho o ka hale i ka hoʻoilo hoʻoilo. He pale ia, pale i ka ʻāʻī a me ka maʻalahi ka maʻalahi, e lawe, e hoʻomaʻemaʻe a maikaʻi hoʻi no ka poʻe e noho nei i nā kīwaha, no ka mea paʻa motor a me nā mea nona nā moku, nā hōkele a me nā hale hoʻokipa.

Manu ʻai ʻaʻa Manu

Domik Ptashki

Manu ʻai ʻaʻa Manu Ma muli o ke ola monotonous a me ka nele o ka launa pū ʻana me ka Natura, noho ke kanaka i kahi noho wāwahi mau a me ka hauʻoli ʻole o loko, ʻaʻole ia e ʻae iā ia e hauʻoli i ka ola i ka piha piha. Hiki ke hoʻoponopono ʻia e ka hoʻonui ʻana i nā palena o ka ʻike a me ka loaʻa ʻana o ka ʻike hou o ka pilina kanaka-Nature. No ke aha manu? E hīmeni maikaʻi kā lākou mele i ke olakino noʻonoʻo kanaka, mālama pū nā manu i ka ʻona mai nā pepeke pepeke. He manawa kūpono ia e ka papahana Domik Ptashki e hana i ke kaiāulu kōkua a i ka hoʻāʻo ʻana ma ka hana o ke ornithologist e ka nānā ʻana a me ka mālama ʻana i nā manu.

ʻo Ka Mālama Mālama Holoholona

Puro

ʻo Ka Mālama Mālama Holoholona ʻO ka pahuhopu o ka mea hoʻolālā: ʻo ia ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia i nā ʻīlio hānai i ka poʻe 1 kanaka. Hoʻokomo ʻia nā maʻi hopohopo o nā holoholona ʻo Canine a me nā pilikia o ka physiological mai ka manawa lōʻihi o ka haʻaleleʻana i ka poʻe mālama. Ma muli o ko lākou wahi liʻiliʻi e noho ana, kaʻana o nā kahu mālama i nā wahi ola me nā holoholona hoaʻi, e hōʻeha i nā pilikia maʻemaʻe. E hoʻowalewale ʻia mai nā ʻeha ʻeha, ua kālena ʻia ka mea hoʻolālā me kahi mea mālama mālama e 1. hoʻokani a kamaʻilio me nā holoholona hoahele e ka hoʻolalelale ʻana i nā mea mālama, 2. hoʻomaʻemaʻe i nā lepo a me nā ʻōpala ma hope o nā hana o loko, a 3. e lawe i nā mea ʻono a me nā lauoho inā lawe nā holoholona hoa. hoʻomaha.