Hoʻolālā puke
Hoʻolālā puke
ʻano Hana Paʻi Pepa

Cells

ʻano Hana Paʻi Pepa Ma Iulai 19, 2017, ua kūkulu ʻo PIY i kahi hale liʻiliʻi ma Melbourne, Australia. He hale liʻiliʻi ʻo ia i hōʻuluʻulu ʻia o nā ʻāpana 761, a kapa lākou iā ia & quot; Cells & quot; Hoʻolālā ʻia nā node e like me ka lima i huli ʻia a me ka tenona pololei, aia i hōʻuluʻulu ʻia e like me & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot;. E ʻike ʻoe i kā lākou mau huahana, me nā pale puapili, nā noiʻi a me nā ʻōlima lole, etc., nā mea āpau e wāwahi ʻia a hoʻopili ʻia i loko o kahi meaola. A laila, e manaʻo ʻoe e ulu me ka makemake.

ʻano ʻohi ʻohi No Ke Kīpē

Seven Tea House

ʻano ʻohi ʻohi No Ke Kīpē Tea Hall Brand, e lawe ana i ke kiʻi o ka hoʻomoʻa a lūlū me ke kūleʻa a me ka leisurely, ka manaʻo o ke ʻano piula o ke kīwī, ikaika a palupalu paha, hoʻololi i ka mea ʻole, e like me ka huina o ke ʻano kīwī ʻoiai i ka hoʻāʻo ʻana i ka ti. ʻO ka hoʻonaninani kahe ʻana i ka ʻī ma ke aniani a me ka hoʻohana ʻana i ka manamana lima e like me ka pen, ke kiʻi ʻana i ka manaʻo o ka manaʻo o ke kīhāpai ʻāpā livng me ke kuʻuna. Hoʻonohonoho ka hoʻolālā hoʻonohonoho mua i kahi ʻoluʻolu maikaʻi, e hōʻike ana i ka manawa leʻaleʻa o ka noho ʻana i ke ola me kaʻaahi.

ʻo Ka Hoʻolaha Kau Inoa

Project Yellow

ʻo Ka Hoʻolaha Kau Inoa ʻO Project Yellow kahi papa hana papahana piha i kālai ʻia i ka manaʻo ʻike o nā mea āpau ma ʻō. Wahi a ka hiʻo koʻikoʻi, e hana ʻia nā hōʻike pālahalaha nui ma nā kūlanakauhale ʻē aʻe, a e hoʻolana pū ʻia nā ʻano moʻomeheu a me nā ʻano hana. Ma kahi e pili ana i ka IP, he Project compelling ke koi aku i ke kiʻi a me ka ʻono hoʻonaninani ikaika e hana i kahi hiʻona kī hoʻohui, e hoʻoilo ai ka poʻe. He kūpono no ka hoʻolaha pūnaewele nui a me ka hoʻolaha pūnaewele, a me ka hoʻopuka o nā derivatives ʻike, he hana hoʻolālā kū hoʻokahi.

ʻo Ka Hoʻolālā Ip Ip

Project Yellow

ʻo Ka Hoʻolālā Ip Ip ʻO Project Yellow kahi papa hana papahana piha i kālai ʻia i ka manaʻo ʻike o nā mea āpau ma ʻō. Wahi a ka hiʻo koʻikoʻi, e hana ʻia nā hōʻike pālahalaha nui ma nā kūlanakauhale ʻē aʻe, a e hoʻolana pū ʻia nā ʻano moʻomeheu a me nā ʻano hana. Ma kahi e pili ana i ka IP, he Project compelling ke koi aku i ke kiʻi a me ka ʻono hoʻonaninani ikaika e hana i kahi hiʻona kī hoʻohui, e hoʻoilo ai ka poʻe. He kūpono no ka hoʻolaha pūnaewele nui a me ka hoʻolaha pūnaewele, a me ka hoʻopuka o nā derivatives ʻike, he hana hoʻolālā kū hoʻokahi.

ʻano Hōkuhi Inoa Inoa

InterBrasil

ʻano Hōkuhi Inoa Inoa ʻO ka lono no ka hoʻohuli ʻana a me ka hoʻolālā hou ʻana i nā loli i ka mana hou a me ka hoʻohui ʻana i ka moʻomeheu o ka ʻoihana. ʻAʻole hiki i ke hoʻolālā ʻana o ka puʻuwai ke lilo i waho o ka hōʻailona, e hoʻoikaika ana i ka hui pū ʻana ma waena me nā limahana, akā pū kekahi me nā mea kūʻai aku. ʻO ka hui hoʻohui ma waena o nā pono, ka paʻa a me ka maikaʻi o ka lawelawe. Mai ke ʻano i ka waihoʻoluʻu, ua hoʻohui ʻia ka hoʻolālā hou i ka puʻuwai i ka B a me ke ke ola olakino ma T. T. Ua hui pū nā ʻōlelo ʻelua i waena o ka hana ʻana i ka inoa me he huaʻōlelo hoʻokahi, hoʻokahi hōʻailona, e hui pū ai i ka R a me B i ka naʻau.

ʻo Ka Hoʻolālā Inoa

EXP Brasil

ʻo Ka Hoʻolālā Inoa ʻO ka hoʻolālā no ka hōʻailona EXP Brasil hele mai nā ʻoihana hui o ka hui a me ka hui ʻana. ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana i waena o ka ʻenehana a me ka hoʻolālā i kā lākou mau papahana e like me ke ola o ke keʻena. Hōʻike ka huakaʻi peʻahi i ka hui a me nā ikaika o kēia ʻoihana. ʻO ka hoʻolālā leta X ikaika paʻa a hoʻohui pū akā ʻoluʻolu loa a me ka ʻenehana. Ke hōʻike nei ka inoa i ke ola o ka studio, me nā mea i loko o nā leka, ma nā wahi kūpono a maikaʻi ʻole e hoʻohui pū ai i ka poʻe a me ka hoʻolālā, kū hoʻokahi a me ka puʻupaʻa, maʻalahi me ka ʻenehana, māmā a paʻa, akamai a me ka pilikino.